Markus-Mühle

DSCF0027.JPG

luposan1_1.jpg

 

 

 

 

Garantáltan hidegen préselt kutyatáp!

 

Kedves kutyatulajdonos gondolhatja ,hogy ismét egy kutyatáp a sorban. De nem.

Miben más a Markus-Mühle hidegen préselt kutyatáp mint a hagyományos tápok?

Hidegen préselt,ami azt jelenti ,hogy az összetevők összekeverése után formázás/préselés során nem kerül sor plusz hő hozzáadására. Így a tápba bekerült anyagok - fehérje, vitaminok, zsírok- megőrzik kiváló minőségüket,nem károsodnak!

A Markus -Mühle kutyatápot azonnal elkezdi emészteni,bontani a kutya emésztőrendszere. Ellentétben a hagyományos tápokkal ,nem dagad be a kutya gyomrában- így nem tágítja,nem nyújta meg a gyomorfalat.

A Markus-Mühle kutyatáp kifejleszöi - állatorvos, kutyatenyésztő és élelmiszertechnológiai mérnök - azt tartották szem előtt , hogy a kutya emésztőrendszere és anyagcseréje milyen igényekkel bír az optimális és egészséges működéshez.

Ezért figyelmet fordítottak a ragadozó,vadászó ős a farkas táplálkozásifarkas.jpg    szokásaira-  étküket bogyós termések, gyógynövények, fű, hal és egyéb rovarok alkották, de a legfontosabb táplálékforrásuk különböző állatok közül került ki, nem csak a húsukat elfogyasztva, hanem a csonttal, belekkel, humusszal, bomlásnak induló növényekkel, szőrmével kiegészítve azt. A kutyák ősei természetes kutakodásuk során mindent megtaláltak, amire szükségük volt az egészséges élethez és a fejlődéshez - sajnos ez a tény gyakran elfelejtődik a modern világban.

 

Ne feledkezzünk el arról sem ,hogy a kutyák fogazata és álkapocscsontja valamint fejének izmai is a táplálék feldarabolására, megrágására fejlődtek.Lágy eledelek felnyalogatása és a takarmány felhabzsolása sem segíti kutyánk egészségének megőrzését.

Tegyen egy próbát! Egy hónapon keresztül etessen csak Markus-Mühle hidegenpréselt tápot, és megbizonyosodhat annak kiváló minőségéről. Kutyájának életereje és ragyogó megjelenése lesz a bizonyíték, a tápanyag természetes összetételének köszönhetően. Állattáplálkozási szakértők igazolták, hogy minden készítményünk ásványi anyagokban gazdag, és megfelelő mennyiségű aminosavat tartalmaz, mely fedezi kutyájának szükségletét.

Az aminosavak olyan elengedhetetlen anyagok, mely különböző mennyiségben találhatók meg bizonyos táplálékokban.markus-muehle2_1.jpg Beszélhetünk esszenciális (nélkülözhetetlen) és nem esszenciális (nélkülözhető) aminosavakról. Az esszenciális aminosavakat a táplálékfelvétellel együtt kell a szervezetbe juttatni, figyelembe véve, hogy a kutyák más aminosavakat igényelnek, mint az emberi szervezet. Megfelelő értékben tartalmaznak aminosavakat a kutya számára a húsfélék, tojás, hal, stb. Az aminosavak kiegyensúlyozott adagolása az elengedhetetlen alapköve az egészséges táplálkozásnak. Markus-Mühle természetes kutyatáp olyan darabos formában lett előállítva, ami segíti a fogtisztítást, rágást, és a megfelelő nyáltermelést.

TERMÉSZETELLENES, HA A KUTYÁNKNAK MINDIG CSAK PÉPES ÉTELT ADUNK, HISZEN ÍGY CSAK A NYELVÉT HASZNÁLJA! Sokan elfelejtik, hogy a kutya fogsorral is rendelkezik.

Összetétel: szárított csirkehús, őrölt (28%), teljes kiörlésű kukoricaliszt, teljes kirölésű rizsliszt, pacal liszt vadból (8%), rizs csíra, csontliszt vadból (5%), kukorica csíra, csicsókaliszt, tengeri halliszt (5%), cukorrépa pép szárított, lenmagolaj hidegen préselt, repceolaj hidegen sajtolt, tojássárgája por (2%), száraz tőzeg, gyümölcspor (2)% (A következő gyümölcsökből: szentjánoskenyér, ananász, papaya, banán, acerola cseresznye, alma, körte, áfonya, mangó, málna), szárított fűszernövény keverék, lazacolaj, algaliszt, jukka-Schidigera szárítva és őrölve.
Minden szilárd összetevőt speciálisan lisztté őrölnek.

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
A-vitamin (10.500 NE/kg), D3-vitamin (1.050 NE/kg), E-vitamin (200 mg/kg), B1-vitamin (3,5 mg/kg), B2-vitamin (7 mg/kg), B6-itamin (4,2 mg/kg), B12-vitamin (42 mcg/kg), biotin (210 mcg/kg), folsav (0,35 mg/kg), niacin (21 mg/kg), C-vitamin (140 mg/kg), pantoténsav (7 mg/kg),kolin-klorid (1.050 mg/kg), vas (200 mg/kg)

Nyomelemek:
kobalt (1 mg/kg), mangán (48 mg/kg), szelén (0,25 mg/kg), réz (10 mg/kg), cink (65 mg/kg), jód (1,6 mg/kg).

Etetési útmutató:

A Markus-Mühle NaturNah teljes értékű kutyaeledel.

Általában javasolt etetési adag a kutya testsúlyának megközelítőleg 1,2%-a.

Például ha egy kutya 10 kg-os, akkor a napi ételadagja 120g. A cocker spániel méretű kutyák napi adagja kb. 180 g, a német juhászé kb. 420 g.Egy új táp bevezetése időt igényel. Az első napokban kisebb adagokat adjon a Markus Mühle eledelből, és NE vegyítse az előző táppal,hagyományos gyártástechnológiával és hidegensajtolt táp keverése NEM javasolt! A teljesítmény- és tenyészkutyák szükségleteikhez mérten nagyobb adagokat igényelhetnek.

Markus-Mühle természetes kutyatáp elérhető:

1,5 kg  ára: 2.100 Ft
5 kg  ára :4.745 Ft
15 kg ára: 13.970 Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Ha szeretne terméket rendelni, írjon nekünk...>>>

ugrás a Főoldalra